Kalo tek permbajtja
Transport falas per blerjet mbi 1700L!
Transport falas per blerjet mbi 1700L!

Style Masters Curly Orbital

Lek 1,600.00

Me informo kur te vije

STYLE MASTERS CURLY ORBITAL
Aktivizues i kacurrelave: Aplikojeni mbi floke te njome, thajini me tharese ose
natyrale. Ju do te krijoni kacurrela perfekte, fleksibel, te definuara, te lehta, me volum dhe
me shkelqim natyral. Mund ta perdorni edhe mbi floke te thare per te ri-freskuar  kacuerralat. Redukton elektricitetin.
Kontrolli : Mesatar 
Pamja : Natyral