Kalo tek permbajtja

ColorSilk

 • Revlon ColorSilk 70 Medium Ash Blonde | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 70 Medium Ash Blonde

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Bjonde – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revl...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 60 Dark Ash Blonde | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 60 Dark Ash Blonde

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Bjonde – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revl...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 03 UltraLight Sun Blonde | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 03 UltraLight Sun Blonde

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk  Bjonde – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Rev...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 74 Medium Blonde | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 74 Medium Blonde

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlon...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 50 Light Ash Brown | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 50 Light Ash Brown

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlo...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 40 Medium Ash Brown | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 40 Medium Ash Brown

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlo...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 51 Light Brown | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 51 Light Brown

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlo...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 41 Medium Brown | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 41 Medium Brown

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlo...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 30 Dark Brown | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 30 Dark Brown

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlon...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 20 Brown Black | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 20 Brown Black

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Kafe e erret – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrav...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 54 Light Golden Brown | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 54 Light Golden Brown

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlo...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 43 Medium Golden Brown | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 43 Medium Golden Brown

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlo...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 55 Light Reddish Brown | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 55 Light Reddish Brown

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlo...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 32 Dark Mahogany Brown | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 32 Dark Mahogany Brown

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlon...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 10 Black | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 10 Black

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk e Zeze – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revl...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 12 Natural Blue Black | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 12 Natural Blue Black

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk e Zeze Blu – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave ...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 53 Light Auburn | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 53 Light Auburn

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Karrote – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Rev...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 45 Bright Auburn | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 45 Bright Auburn

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk Karrote – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Rev...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 11 Soft Black | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 11 Soft Black

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk e Zeze – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revl...

  Detajet e plota
  Lek 470.00
 • Revlon ColorSilk 27 Deep Rich Brown | Duo Cosmetics
  Revlon

  ColorSilk 27 Deep Rich Brown

  Lek 470.00

  Revlon Colorsilk  Kafe – Ngjyre mahnitese Shkelqim, cilesi e larte dhe kohezgjatje! 100% mbulim thinje Pa Amoniak Teknologjia 3D e ngjyrave Revlo...

  Detajet e plota
  Lek 470.00