Kalo tek permbajtja

Style Masters Curly Fanaticurls

Ska gjendje
Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

Style Masters Curly Fanaticurls

Per nje definicion te pamundur me pare, me Fanaticcurls ju mund te krijoni kacurrela me definicion , te theksuara, kontroll total dhe mbi floke te dendur.
Per kacurrela perfekte aplikojeni mbi floke te njome.
Stilime nen kontroll por pa ngurtesuar floket.
Kontroll : I Forte 
Pamje : Natyral