Kalo tek permbajtja

Style Masters

 • Revlon Professional Style Masters Creator Matt Clay | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Creator Matt Clay

  Lek 1,600.00

  Style Masters Creator Matt Clay Kerkoni te krijoni stilime me kontroll te larte por me nje perfundim Super Mat? Kontroll afatgjate dhe i ndryshue...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Creator Fiber Wax | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Creator Fiber Wax

  Lek 1,600.00

  Style Masters Creator Fiber Wax Me Fiber Wax ju mund te krijoni stilime Pompador, me Teksture ose Slick Back. Kontroll i larte qe zgjat me shume s...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Curly Orbital | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Curly Orbital

  Lek 1,600.00

  STYLE MASTERS CURLY ORBITAL Aktivizues i kacurrelave: Aplikojeni mbi floke te njome, thajini me tharese ose natyrale. Ju do te krijoni kacurrela ...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Curly Fanaticurls | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Curly Fanaticurls

  Lek 1,600.00

  Style Masters Curly Fanaticurls Per nje definicion te pamundur me pare, me Fanaticcurls ju mund te krijoni kacurrela me definicion , te theksuara...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Modular Mousse | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Modular Mousse

  Lek 1,600.00

  Style Masters Modular Mousse Shkume me kontroll mesatare: Kjo shkume eshte perfekte per te siguruar kontroll dhe teksture per floket . Tundeni sh...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Volume Mousse | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Volume Mousse

  Lek 1,600.00

  Style Masters Volume Amplifier Mousse Shkume Voluminoze: Aktivizoni fibrat  midis duarve dhe aplikojeni ne menyre te barabarte per ti dhene trashe...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Volume Elevator Spray | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Volume Elevator Spray

  Lek 1,600.00

  Style Masters Volume Elevator Spray Volum dhe kontroll nga rrenjet: Shkume voluminoze,per stilime te cilat duhet te ngrihen qe nga rrenjet. Ju mu...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Modular Hairspray | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Modular Hairspray

  Lek 1,600.00

  HAIRSPRAY MODULAR  Llak me kontroll mesatare: Çdo llak jep kontroll, por jo te gjithe jane njesoj. MODULAR eshte llak i cili thahet menjehere i p...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Photo Finisher Hairspray | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Photo Finisher Hairspray

  Lek 1,600.00

  Style Masters Photo Finisher Hairspray Llak i forte: Vecanerisht per stilimet me kreative, mundeson te fiksoni stilimet per kohe te gjate dhe men...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Shine Spray | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Shine Spray

  Lek 1,600.00

  Style Masters Glamourama Shine Spray Kontroll natyral dhe shkelqim:Keni krijuar stilimin dhe deshironi te perfundoni me nje shkelqim mahnites?Ky es...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Creator Memory Spray | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Creator Memory Spray

  Lek 1,600.00

  Style Masters Creator Memory Spray Sprajt me efekt memorizues, ju lejon te ndryshoni stilin gjate dites sa here te doni , nuk i ngrin floket por j...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Creator Defining Gel | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Creator Defining Gel

  Lek 1,600.00

  Style Masters Creator Defining Gel Kontroll dhe shkelqim:Nje formule e re e cila formon floket e njome apo te thare, duke krijuar nje stilim te s...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional Style Masters Pure Styler Strong Hold | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Style Masters Pure Styler Strong Hold

  Lek 1,600.00

  Style Masters Pure Styler Strong Hold Spray Spray perfundues me kontroll ekstrem per stilime kreative dhe te qendrueshme. Fikson stilimin me tharj...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00