Kalo tek permbajtja

Revlon Professional

 • Revlon Professional Be Fabulous Normal/Thick Hair Shampoo | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Normal/Thick Hair Shampoo

  Lek 1,700.00

  Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Normal/Thick Hair C.R.E.A.M. Rigjenerim dhe hidratim i perditshem per floket e normal ose te trashe...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Normal/Thick Hair Mask | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Normal/Thick Hair Mask

  nga Lek 1,900.00

  Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Normal/Thick Hair C.R.E.A.M.  Rigjenerim dhe hidratim i perditshem per floket e normal ose te...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,900.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Fine Hair Shampoo | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Fine Hair Shampoo

  Lek 1,700.00

  Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Fine Hair C.R.E.A.M. Rigjenerim dhe hidratim i perditshem per floket e holle. (shampo, balsam, mask...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Fine Hair Conditioner | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Fine Hair Conditioner

  Lek 1,700.00

  Be Fabulous Daily Care Fine Hair C.R.E.A.M. Lightweight Conditioner 250ml/750ml Daily Care Fine Hair C.R.E.A.M. Rigjenerim dhe hidratim i perd...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Fine Hair Mask | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Fine Hair Mask

  Lek 1,900.00

  Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Fine Hair C.R.E.A.M. Rigjenerim dhe hidratim i perditshem per floket e holle. (shampo, balsam, mask...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Recovery Keratin Shampoo | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Recovery Keratin Shampoo

  Lek 1,800.00

  Revlon Professional Be Fabulous Hair Recovery Linje specifike per floke shume te thate dhe te demtuar. Ndihmon ne riparimin dhe ndalimin e kepu...

  Detajet e plota
  Lek 1,800.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Recovery Shampoo - STEP 1 | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Recovery Shampoo - STEP 1

  Lek 2,000.00

  STEP 1 HAIR RECOVERY SHAMPOO Lajini floket 2 here me Hair Recovery Open Cuticle Shampoo per te hapur luspat duke pergatitur floket per trajtimin....

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • revlon professional Uniq One Superior Mask | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Superior Mask

  Lek 2,200.00

  Uniq One Superior Mask - 300ml Maska Intensive Uniq One SUPERIOR Mask e krijuar per arritur maksimumin e trajtimit te flokeve nga nje maske e vetme...

  Detajet e plota
  Lek 2,200.00
 • revlon professional Uniq One Green Tea Treatment | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Green Tea Treatment

  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00

  Uniq One All In One Hair Treatment PROVONI PRODUKTIN PROFESIONAL I CILI KA REVOLUCIONALIZUAR PERKUJDESJEN NDAJ FLOKEVE Maska e vetme profesionale m...

  Detajet e plota
  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00
 • revlon professional Uniq One Treatment | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Treatment

  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00

  Uniq One All In One Hair Treatment PROVONI PRODUKTIN PROFESIONAL I CILI KA REVOLUCIONALIZUAR PERKUJDESJEN NDAJ FLOKEVE Maska e vetme profesionale m...

  Detajet e plota
  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00
 • revlon professional Uniq One Lotus Treatment | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Lotus Treatment

  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00

  Uniq One Lotus Spray Mask - 150ml Te gjitha benefitet e maskes origjinale Uniq One me aromen e Lules se Lotusit. Efekti Floke te rigjeneruar, te hi...

  Detajet e plota
  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00
 • revlon professional Uniq One Coconut Treatment | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Coconut Treatment

  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00

  Uniq One Coconut Spray Mask - 150ml Te gjitha benefitet e maskes origjinale Uniq One me aromen e Arres se Kokosit. Efekti Floke te rigjeneruar, te ...

  Detajet e plota
  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00
 • revlon professional Uniq One Shampoo | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Shampoo

  Lek 1,700.00

  Uniq One Conditioning Shampoo - 300ml Shampo Uniq One eshte krijuar per perdorim te perditshem pa permbajtje sulfatesh. Delikate mbi floke dhe skal...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • revlon professional Uniq One Coconut Shampoo | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Coconut Shampoo

  Lek 1,700.00

  Uniq One Coconut Conditioning Shampoo - 300ml Shampo Uniq One me aromen e Arres se Kokosit. Efekti Pastron me delikatese floket dhe skalpin. Hidrat...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • Revlon Professional 45 Days Shampoo Brave Reds | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  45 Days Shampoo Brave Reds

  Lek 1,600.00

  Revlon Professional 45 Days Shampoo Brave Reds Shampo hidratuese per te kuqe te guximshme. E pershtatshme per tonet e kuqe ,nuancat ideale 6 dhe ...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional 45 Days Shampoo Golden Blondes | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  45 Days Shampoo Golden Blondes

  Lek 1,600.00

  Revlon Professional 45 Days Shampoo Golden Blondes Shampo hidratuese per bjonde te arte. E pershtatshme per bjonde mesatare ,nuancat ideale 7 dhe...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional 45 Days Shampoo Highlights | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  45 Days Shampoo Highlights

  Lek 1,600.00

  Revlon Professional 45 Days Shampoo Highlights Shampo hidratuese per fije te mahnitshme. E pershtatshme per floke bjonde ose me fije. Satisfaksio...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00