Kalo tek permbajtja

Style Masters Volume Mousse

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

Style Masters Volume Amplifier Mousse

Shkume Voluminoze: Aktivizoni fibrat  midis duarve dhe aplikojeni ne menyre te barabarte per ti dhene trashesi dhe volum flokeve.
Stilimi do te qendroje pa ndryshuar per disa ore. Rekomandohet vecanerisht per permiresimin e stilimeve mbi floke me gjatesi mesatare ose te shkurter.
Kontrolli : Mesatar
Pamje : Natyrale