Kalo tek permbajtja

Style Masters Photo Finisher Hairspray

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

Style Masters Photo Finisher Hairspray

Llak i forte: Vecanerisht per stilimet me kreative, mundeson te fiksoni stilimet per kohe te gjate dhe menjehere. Llak i forte i cili ka nje aplikator specifik per shperndarjen e barabarte
te produktit mbi floke. Krihet me lehtesi pa lene teprica .
Kontroll: I Larte
Pamje : Natyral