Kalo tek permbajtja

Style Masters Creator Fiber Wax

Lek 1,700.00
-

Me informo kur te vije

Style Masters Creator Fiber Wax

Me Fiber Wax ju mund te krijoni stilime Pompador, me Teksture ose Slick Back.

Kontroll i larte qe zgjat me shume se nje dite!

Floket mund ti rimodeloni sa here te doni gjate dites, kontrolli nuk largohet.

Pasta Stiluese Style Masters Fiber Wax jep kontroll maksimal, por edhe lahet me shume lehtesi pa perdorimin e shampove specifike duke ruajtur ne maksimum shendetin e flokeve.

Aplikoni nje sasi te vogel dhe aktivizoni fibrat midis duarve. Do te mahniteni me aftesine teksturuese dhe sklupturuese mbi floke te thare pa i renduar aspak floket.

Kontroll: Ekstrem
Shkelqim : Natyral