Kalo tek permbajtja

Nutri Color Cream

 • Revlon Professional Nutri Color Creme 1002 White Platinum | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 1002 White Platinum

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 1002 1002 White Platinum eshte i pershtatshem per floke me baze te dekoloruar (Bjonde Platin) ose me fije...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 1003 Golden Blonde | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 1003 Golden Blonde

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 1003 1003 Golden Blonde eshte i pershtatshem per floke Bjonde e Arte. Aplikimi Per rifleskimin dhe inten...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 1022 Intense Platinum | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 1022 Intense Platinum

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 1022 1022 Intense Platinum eshte i pershtatshem per floke me baze te dekoloruar (Bjonde Platin) ose me f...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 200 Violet | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 200 Violet

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 200 200 Violet eshte i pershtatshem per reflekse me ngjyre Violet. Aplikimi Per rifreskim te ngjyrave - ...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 400 Tangerine | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 400 Tangerine

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 400 400 Tangerine eshte i pershtatshem per reflekse me ngjyre Portokalli. Aplikimi Per rifreskim te ngjy...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 411 Ash Brown | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 411 Ash Brown

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 411 411 Ash Brown eshte i pershtatshem per floke brune e erret. Aplikimi Per rifreskimin dhe intensifiki...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 500 Purple Red | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 500 Purple Red

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 500 500 Purple Red eshte i pershtatshem per floke te lyer me boje te kuqe. Aplikimi Per rifleskim te ngj...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 513 Frosty Brown | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 513 Frosty Brown

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 513 513 Frosty Brown eshte i pershtatshem per floke brune te ftohta. Aplikimi Per rifreskimin dhe intens...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 600 Fire Red | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 600 Fire Red

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 600 600 Fire Red eshte i pershtatshem per floke te kuqe flake. Aplikimi Per rifreskimin dhe intensifikim...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 641 Chestnut Blonde | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 641 Chestnut Blonde

  Lek 2,400.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 641 270ml 641 Chestnut Blonde eshte i pershtatshem per floke bjonde geshtenje. Aplikimi Per rifreskim te...

  Detajet e plota
  Lek 2,400.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 713 Frosty Beige | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 713 Frosty Beige

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 713 713 Frosty Beige eshte i pershtatshem per floke me ngjyre bezh te ftohte Aplikimi Per rifleskim te n...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 740 Light Copper | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 740 Light Copper

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 740 740 Light Copper eshte i pershtatshem per floke me ngjyre karrote. Aplikimi Per rifreskim te ngjyres...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 812 Pearly Beige | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 812 Pearly Beige

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 812 812 Pearly Beige eshte i pershtatshem per floke me ngjyre bezh perle. Aplikimi Per rifleskim e ngjyr...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 931 Light Beige | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 931 Light Beige

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 931 931 Light Beige eshte i pershtatshem per floke me ngjyre bezh te çelur. Aplikimi Per rifleskim e ngj...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • revlon professional Nutri Color Lavender 002 100ml | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Nutri Color Lavender 002 100ml

  Lek 1,300.00

  Nutri Color Cream Lavender 002 Karakteristikat teknike:  Ngyre e menjehereshme dizenjuar per te krijuar nuanca fantazie ne floke te dekoloruar me...

  Detajet e plota
  Lek 1,300.00
 • revlon professional Nutri Color Peach 004 100ml | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Nutri Color Peach 004 100ml

  Lek 1,300.00

  Nutri Color Cream Peach 004 Karakteristikat teknike:  Ngyre e menjehereshme dizenjuar per te krijuar nuanca fantazie ne floke te dekoloruar m...

  Detajet e plota
  Lek 1,300.00
 • revlon professional Nutri Color Turqoise 009 100ml | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Nutri Color Turqoise 009 100ml

  Lek 1,300.00

  Nutri Color Cream Turquoise 009 Karakteristikat teknike:  Ngyre e menjehereshme dizenjuar per te krijuar nuanca fantazie ne floke te dekoloru...

  Detajet e plota
  Lek 1,300.00