Kalo tek permbajtja


 • revlon professional RESTART BALANCE ANTI HAIR LOSS SPRAY | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART BALANCE ANTI HAIR LOSS SPRAY

  Lek 3,200.00

  SPRAI KUNDER RENIES SE FLOKEVE - nga Revlon Professional  Ky locion me veprim të dyfishtë  lejon përthithjen e shpejtë dhe ndihmon në ekuilibrimin ...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART BALANCE MOISTURE LOTION | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART BALANCE MOISTURE LOTION

  Lek 3,200.00

  HIDRATUES SKALPI- nga Revlon Professional  Ky locion hidratues i lehte me veprim te dyfishte ndihmon ne ekulibrimin e mikrobiomes se kokes dhe zvog...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART BALANCE PURIFYING SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART BALANCE PURIFYING SHAMPOO

  nga Lek 1,800.00

  SHAMPO PASTRIMI - nga Revlon Professional   Kjo shampo me veprim të dyfishtë krijon një shkumë kremoze, ndihmon për të ekuilibruar mikrobiomën e ko...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART BALANCE ANTI DANDRUFF SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART BALANCE ANTI DANDRUFF SHAMPOO

  nga Lek 1,800.00

  SHAMPO ANTI-ZBOKTH - nga Revlon Professional  Kjo shampo me veprim të dyfishtë krijon një shkumë kremoze, ndihmon për të ekuilibruar mikrobiomën e ...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART BALANCE SOOTHING CLEANSER | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART BALANCE SOOTHING CLEANSER

  nga Lek 1,800.00

  PASTRUES dhe RELAKSUES i SKALPIT. - nga Revlon Professional   Kjo shampo me veprim të dyfishtë krijon një shkumë kremoze, ndihmon për të ekuilibrua...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART BALANCE CLAY SCALP MASK | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART BALANCE CLAY SCALP MASK

  Lek 5,500.00

  MASKE FLOKESH  - nga Revlon Professional   Kjo maskë balte me veprim të dyfishtë ndihmon për të ekuilibruar mikrobiomën e kokës dhe në pastrimin th...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART VOLUME BODY FOAM | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART VOLUME BODY FOAM

  Lek 2,500.00

  SHKUME FLOKESH- nga Revlon Professional   Kjo shkume me veprim te dyfishtë  ndihmon në ekuilibrimin e   skalpit  dhe trajton flokët nga rrënja  der...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART VOLUME JELLY MASK | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART VOLUME JELLY MASK

  nga Lek 2,500.00

  MASK XHELATINORE- nga Revlon Professional  Veprimi i dyfishtë i maskës xhelatinore pelte ndihmon për të balancuar skalpin e kokës dhe zbut flokët p...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART VOLUME MELTING CONDITIONER | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART VOLUME MELTING CONDITIONER

  nga Lek 1,800.00

  BALSAM -nga Revlon Professional  Veprim i dyfishtë i balsamit ndihmon në balancimin e mikrobiomes se kokës dhe zbut flokët pa i renduar ato poshtë....

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART VOLUME MAGNIFYING SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART VOLUME MAGNIFYING SHAMPOO

  nga Lek 1,800.00

  SHAMPO PER VOLUM- nga Revlon Professional  Kjo shampo me veprim të dyfishtë krijon një shkumë kremoze, ndihmon për ekuilibrimin e mikrobiomës se ko...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART HYDRATION DROPS | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART HYDRATION DROPS

  Lek 2,300.00

  HIDRATUES ANTI- FRIZTI-nga Revlon Professional. Serum zbutes me veprim te dyfishte ndihmon ne balancimin e mikrobimes se skalpit dhe mban floket ne...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART CURL DEFINER CREAM | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART CURL DEFINER CREAM

  Lek 2,300.00

  KREMI I KACURELAVE-nga Revlon Professional   Veprimi i dyfishtë i kremit ndihmon për të balancuar lëkurën skalpit te kokës dhe thekson kaçurrelat. ...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART HYDRATION RICH MASK | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART HYDRATION RICH MASK

  nga Lek 2,500.00

  MASKE HIDRATUESE-nga Revlon Professional  Kjo make e pasur me veprim të dyfishtë ndihmon në balancimin e  lëkurës se kokës dhe permireson flokun. E...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART HYDRATION MELTING CONDITIONER | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART HYDRATION MELTING CONDITIONER

  nga Lek 1,800.00

  BALSAM HIDRATUESE-nga Revlon Professional  Ky hidratues i lengshem ndihmon për të ekuilibruar balancën e mikrobiomes  se kokës dhe zbukuron flokët....

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART HYDRATION SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART HYDRATION SHAMPOO

  nga Lek 1,800.00

   SHAMPO HIDRATUESE PER FLOKE TE THATE-nga Revlon Professional   Kjo shampo me veprim të dyfishtë krijon një shkumë kremoze, ndihmon në ekuilibrimin...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART RECOVERY SEALING DROPS | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART RECOVERY SEALING DROPS

  Lek 2,500.00

  LOCION PER MAJAT E DJEGURA -nga Revlon Professional  Ky serum vajor ndihmon në ekuilibrimin e  mikrobiomës se kokës  dhe mbron djegien e majave te ...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART RECOVERY MASK | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART RECOVERY MASK

  nga Lek 2,500.00

  MASKE RIGJENERUESE- nga Revlon Professional   Kjo maskë intensive me veprim të dyfishtë ndihmon në ekuilibrimin e mikrobiomes se kokës dhe forcon f...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART RECOVERY MELTING CONDITIONER | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART RECOVERY MELTING CONDITIONER

  nga Lek 1,800.00

   BALSAM RIGJENERUES - nga Revlon Professional   Kjo ndjesi butësie e veprimit të dyfishtë të balsamit ndihmon në ekuilibrimin e mikrobiomës së kokë...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART RECOVERY RESTORATIVE SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART RECOVERY RESTORATIVE SHAMPOO

  nga Lek 1,800.00

  SHAMPO RIGJENERUESE-nga Revlon Professional  Kjo shampo me veprim të dyfishtë krijon një shkumë kremoze, ndihmon për ekuilibrimin e mikrobiomës se ...

  Detajet e plota
 • Duo Cosmetics RESTART COLOR PURPLE DROPS | Duo Cosmetics
  Duo Cosmetics

  RESTART COLOR PURPLE DROPS

  Lek 2,500.00

  SPRAY KUNDER BRONZATURES SE FLOKEVE- nga Revlon Professional   Përziejeni me produktin tuaj të preferuar të flokëve * për nje pamje te personalizua...

  Detajet e plota
 • Duo Cosmetics RESTART COLOR PROTECT MIST | Duo Cosmetics
  Duo Cosmetics

  RESTART COLOR PROTECT MIST

  Lek 2,300.00

  MBROJTËS I NJYRËS PËR 1-MINUTË- nga Revlon Professional   Ky veprim mbrojtës i dyfishtë i produktit ndihmon në ekuilibrimin skalpit të kokës* dhe m...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART COLOR PROTECTIVE MASK | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART COLOR PROTECTIVE MASK

  nga Lek 2,500.00

  MASK MBROJTSE PËR FLOKË TË LYER- nga Revlon Professional   Kjo maskë xhalatinore me veprim të dyfishtë ndihmon për të ekuilibruar mikrobiomën e kok...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART COLOR MELTING CONDITIONER | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART COLOR MELTING CONDITIONER

  nga Lek 1,800.00

  BALSAM MBROJTËS - nga Revlon Professional   Ky balsam me veprim të dyfishtë shkriftues dhe mbrojtës ndihmon për të ekuilibruar balancën e mikrobiom...

  Detajet e plota
 • revlon professional RESTART COLOR PROTECTIVE SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  RESTART COLOR PROTECTIVE SHAMPOO

  nga Lek 1,800.00

  SHAMPO RIGJENERUESE/FORCUESE - nga Revlon Professional   Kjo shampo me veprim të dyfishtë krijon një shkumë kremoze, ndihmon për të ekuilibruar  mi...

  Detajet e plota