Kalo tek permbajtja

Uniq One

 • revlon professional Uniq One Foam Treatment | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Foam Treatment

  Lek 1,700.00

  Maska superiore pa shplarje e dizenjuar specifikisht per femra me floke te holle. Nje fomule inovative me teksture te lehte shkume synuar per fem...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • revlon professional Uniq One Treatment | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Treatment

  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00

  Uniq One All In One Hair Treatment PROVONI PRODUKTIN PROFESIONAL I CILI KA REVOLUCIONALIZUAR PERKUJDESJEN NDAJ FLOKEVE Maska e vetme profesionale m...

  Detajet e plota
  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00
 • revlon professional Uniq One Lotus Treatment | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Lotus Treatment

  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00

  Uniq One Lotus Spray Mask - 150ml Te gjitha benefitet e maskes origjinale Uniq One me aromen e Lules se Lotusit. Efekti Floke te rigjeneruar, te hi...

  Detajet e plota
  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00
 • revlon professional Uniq One Green Tea Treatment | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Green Tea Treatment

  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00

  Uniq One All In One Hair Treatment PROVONI PRODUKTIN PROFESIONAL I CILI KA REVOLUCIONALIZUAR PERKUJDESJEN NDAJ FLOKEVE Maska e vetme profesionale m...

  Detajet e plota
  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00
 • revlon professional Uniq One Coconut Treatment | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Coconut Treatment

  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00

  Uniq One Coconut Spray Mask - 150ml Te gjitha benefitet e maskes origjinale Uniq One me aromen e Arres se Kokosit. Efekti Floke te rigjeneruar, te ...

  Detajet e plota
  Çmimi origjinal Lek 1,700.00
  Çmimi aktual Lek 1,360.00
 • revlon professional Uniq One Superior Mask | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Superior Mask

  Lek 2,200.00

  Uniq One Superior Mask - 300ml Maska Intensive Uniq One SUPERIOR Mask e krijuar per arritur maksimumin e trajtimit te flokeve nga nje maske e vetme...

  Detajet e plota
  Lek 2,200.00
 • revlon professional Uniq One Shampoo | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Shampoo

  Lek 1,700.00

  Uniq One Conditioning Shampoo - 300ml Shampo Uniq One eshte krijuar per perdorim te perditshem pa permbajtje sulfatesh. Delikate mbi floke dhe skal...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • revlon professional Uniq One Coconut Shampoo | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Coconut Shampoo

  Lek 1,700.00

  Uniq One Coconut Conditioning Shampoo - 300ml Shampo Uniq One me aromen e Arres se Kokosit. Efekti Pastron me delikatese floket dhe skalpin. Hidrat...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • revlon professional Uniq One Dry Shampoo | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Dry Shampoo

  Lek 1,700.00

  Uniq One Dry Shampoo Uniq One DRY SHAMPOO perthith yndyrnat e teperta te cilat i rendojne floketduke i ngjeshur pas kokes. Por ka edhe risi te tjer...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • revlon professional Uniq One Duo Pack Mask & Spray | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Duo Pack Mask & Spray

  Çmimi origjinal Lek 3,900.00
  Çmimi aktual Lek 2,500.00

  Seti Promocional Uniq One i cili permban Masken Intensive dhe Spraj. Superior Mask 300ml: aplikohet nje here ne jave mbi floke te lare per 3-5 minu...

  Detajet e plota
  Çmimi origjinal Lek 3,900.00
  Çmimi aktual Lek 2,500.00