Transport falas per blerjet mbi 1700!

Dergesa ne Shqiperi & Kosove

Distributor i autorizuar per Shqiperine & Kosoven

×

American Crew

American Crew eshte lider ne kategorine e kujdesit ndaj Flokut, Trupit, Stilimit, Parfumit per meshkuj. Si lider boteror American Crew eshte i perkushtuar ne avancimin e stilimeve dhe produkteve per meshkuj te cilat ndihmojne ne permiresimin e imazhit te tyre.

Shop crew
E Re

Lather Shave Cream 250ml

Lek 2,200.00
E Re
×

Finishing Spray

nga Lek 1,800.00

Moustache Wax

Lek 1,700.00

Alternator Finishing Spray

Lek 1,600.00

3in1 Tea Tree Shampoo

Lek 1,600.00

Matte Clay

Lek 1,900.00

Wahl Brushless 2-Speed Clipper

Lek 24,000.00

Fiber Grooming Foam

Lek 2,000.00

Fortifying Treatment

Lek 2,700.00

Fortifying Shampoo

Lek 1,400.00
Mbaruar

Americana Fragrance

Lek 4,500.00

Beard Foam Cleanser

Lek 1,900.00

Beard Balm

Lek 2,000.00

Cream Pomade

Lek 1,900.00

All in One Face Balm SPF 15

Lek 2,500.00
×

Firm Hold Styling Gel

nga Lek 800.00

Tech Series Texture Foam

Lek 2,000.00

Tech Series Control Foam

Lek 2,000.00

Tech Series Boost Spray

Lek 2,000.00

Firm Hold Styling Cream

Lek 1,600.00

Pro You

Efikase, e permiresuar dhe e plotesuar per kujdesje te plote te çdo lloje floku. Nje game e gjere produktesh e cila permban Stiluese, Shampo & Trajtuese Specfike, si dhe Bojen me te Re Profesionale Color Maker. Nga Revlon Professional.

shiko te gjitha produktet
×

PROYOU THE TWISTER SHAMPOO

nga Lek 1,000.00
×

PROYOU THE TWISTER SCRUNCH

nga Lek 600.00
×

PROYOU THE TONER SHAMPOO

nga Lek 500.00

PROYOU THE TWISTER CONDITIONER

Lek 1,000.00

PROYOU THE WINNER ANTI HAIR LOSS SHAMPOO

Lek 1,200.00
×

PROYOU THE MOISTURIZER MASK

nga Lek 400.00
×

PROYOU THE MOISTURIZER SHAMPOO

nga Lek 500.00
×

PROYOU THE FIXER MASK

nga Lek 400.00

PROYOU THE BALANCER SHAMPOO

Lek 1,100.00
×

PROYOU THE FIXER SHAMPOO

nga Lek 500.00
×

PROYOU THE MOISTURIZER CONDITIONER

nga Lek 400.00

PROYOU THE TWISTER WAVES SPRAY

Lek 1,400.00
Mbaruar

PROYOU THE TONER FOAM

Lek 1,200.00

PROYOU THE TAMER CONDITIONER

Lek 1,000.00
×

PROYOU THE TAMER SHAMPOO

nga Lek 1,000.00

PROYOU THE KEEPER BOOSTERS

Lek 2,200.00
×

PROYOU THE KEEPER MASK

nga Lek 400.00
×

PROYOU THE KEEPER CONDITIONER

nga Lek 500.00
×

PROYOU THE KEEPER SHAMPOO

nga Lek 500.00

uniq one

Linja profesionale Multibenefit per trajtimin dhe mirembajtjen e perditshme te flokut e cila ka revolucionalizuar industrine. Nga Revlon Professional.

linja e plote

Uniq One Foam Treatment

Lek 1,700.00

Uniq One Treatment

Lek 1,700.00

Uniq One Lotus Treatment

Lek 1,700.00

Uniq One Green Tea Treatment

Lek 1,700.00
Mbaruar

Uniq One Superior Mask

Lek 2,200.00

Uniq One Shampoo

Lek 1,700.00

Uniq One Coconut Shampoo

Lek 1,700.00

Uniq One Dry Shampoo

Lek 1,700.00
Oferte

Uniq One Duo Pack Mask & Spray

Lek 3,900.00 Lek 2,500.00
Oferte

Uniq One Duo Pack 2 Spray Classic

Lek 3,400.00 Lek 2,200.00

morgan taylor

Zgjat me shume. Ngjyra me te thella. Morgan Taylor vendos standardin e ngjyrave profesionale te thonjve me kimi reaktive per shkelqim dhe ngjyre intensive qe zgjat.

te gjitha nuancat
E Re

TUTUS & TIGHTS

Lek 1,100.00
E Re

SHEER & SILK

Lek 1,100.00
E Re

A-LISTER

Lek 1,100.00
E Re

LOTS OF DOTS

Lek 1,100.00
E Re

ALL THAT GLITTERS IS GOLD

Lek 1,100.00
E Re

AM I MAKING YOU GELISH?

Lek 1,100.00
E Re

TAHITI HOTTIE

Lek 1,100.00
E Re

DO I LOOK BUFF?

Lek 1,100.00
E Re

PACIFIC SUNSET

Lek 1,100.00
E Re

IZZY WIZZY LET'S GET BUSY

Lek 1,100.00
E Re

SHE'S MY BEAUTY

Lek 1,100.00
E Re

WANT TO CUDDLE?

Lek 1,100.00
E Re

LUST AT FIRST SIGHT

Lek 1,100.00
E Re

LOVE ME LIKE A VAMP

Lek 1,100.00
E Re

I'M BRIGHTER THAN YOU

Lek 1,100.00
E Re

MAKE YOU BLINK PINK

Lek 1,100.00
E Re

BRIGHTS HAVE MORE FUN

Lek 1,100.00
E Re

YOU GLARE, I GLOW

Lek 1,100.00
E Re

ALL TIED UPÉ WITH A BOW

Lek 1,100.00
E Re

YOU'RE SO SWEET YOU'RE GIVING ME A TOOTHACHE

Lek 1,100.00