Kalo tek permbajtja

Style Masters Creator Matt Clay

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

Style Masters Creator Matt Clay

Kerkoni te krijoni stilime me kontroll te larte por me nje perfundim Super Mat?
Kontroll afatgjate dhe i ndryshueshem gjate gjith dites.
Shkriftoni nje sasi te vogel midis duarve. Aplikojeni mbi floke te thare per te formuar dhe definuar.
Kontroll: I larte
Pamje : Mat