Kalo tek permbajtja

Style Masters Modular Mousse

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

Style Masters Modular Mousse

Shkume me kontroll mesatare: Kjo shkume eshte perfekte per te siguruar kontroll dhe teksture per floket . Tundeni shishen, mbajeni me koke poshte dhe hidhni nje sasi te vogel mbi dore. Shperndajeni mbi floke te njome. Mund ti lini te thahen vete, ose me tharese. Nuk le teprica dhe nuk i rendon floket.
Kontroll: Mestar
Pamje : Natyral