Kalo tek permbajtja

Label.m

 • Label.m Magic Difuser | Duo Cosmetics
  Label.m

  Magic Difuser

  Lek 1,500.00

  Labelm Magic Difuser Difuzor profesional i cili pershtatet me çdo tharese fale sistemit te perputhjes gomine e cila zgjerohet sipas mases se thareses.

  Lek 1,500.00
 • Label.m Curl Define Shine Top Coat | Duo Cosmetics
  Label.m

  Curl Define Shine Top Coat

  Lek 2,300.00

  Labelm Curl Define Shine Top Coat Serum i lehte per ti dhene definicionin e shtuar ose per te perfunduar stilimin e flokeve kaçurrela. Gjithashtu...

  Detajet e plota
  Lek 2,300.00
 • Label.m Curl Define Foam | Duo Cosmetics
  Label.m

  Curl Define Foam

  Lek 2,300.00

  Labelm Curl Define Foam Shkume hidratuese e cila i jep kaçurrelave dhe ondeve kontrollin e duhur dhe definicion. Me permbajtje ekskluzive te Rice C...

  Detajet e plota
  Lek 2,300.00
 • Label.m Curl Spray | Duo Cosmetics
  Label.m

  Curl Spray

  Lek 2,300.00

  Labelm Curl Spray 200ml Per kacurrela te perkryera

  Lek 2,300.00
 • Label.m Snapshot Volume Boost | Duo Cosmetics
  Label.m

  Snapshot Volume Boost

  Lek 600.00

  Label.m Snapshot Volume Boost Krijoni floke me volum dhe trashesi per kohe te gjate mbi çdo lloje floku. Shton volumin e flokeve, duke i dhene nje ...

  Detajet e plota
  Lek 600.00
 • Label.m Snapshot Scalp Soothing | Duo Cosmetics
  Label.m

  Snapshot Scalp Soothing

  Lek 600.00

  Label.m Snapshot Scalp Soothing Nje trajtim efikas i cili ndihmon ne qetesimin e skalpit, ushqen dhe rigjeneron skalpin e thate dhe te acaruar, gji...

  Detajet e plota
  Lek 600.00
 • Label.m Snapshot Damage Control | Duo Cosmetics
  Label.m

  Snapshot Damage Control

  Lek 600.00

  Label.m Snapshot Damage Control Trajtim i fuqishem i cili krijon “nderlidhje te reja” nderkohe qe mbron strukturen aktuale te brendshme. Mbyll dhe ...

  Detajet e plota
  Lek 600.00
 • Label.m Snapshot Colour Revive | Duo Cosmetics
  Label.m

  Snapshot Colour Revive

  Lek 600.00

  Label.m Snapshot Colour Revive Nje shot force per te ndihmuar ne kohezgjatjen e shkelqimit, intensitetit te ngjyres dhe lemueshmerise nderkohe qe p...

  Detajet e plota
  Lek 600.00
 • Label.m Powder To Wax 20g | Duo Cosmetics
  Label.m

  Powder To Wax 20g

  Lek 2,300.00

  Label.m Dry Powder To Wax Pluhuri shndërrohet në një dyll të butë për t'i dhënë rrënjëve të flokëve më pak lagështi dhe një përfundim krejtësisht...

  Detajet e plota
  Lek 2,300.00
 • Label.m Cool Blonde Conditioner | Duo Cosmetics
  Label.m

  Cool Blonde Conditioner

  nga Lek 2,100.00

  Label.m Cool Blonde Conditioner Balsam për Flokët Bjond Rigjeneron dhe ndriçon llojet ngjyrën e platinit dhe bjondes. Ofron pigmente ultra-koncent...

  Detajet e plota
  nga Lek 2,100.00
 • Label.m Cool Blonde Shampoo | Duo Cosmetics
  Label.m

  Cool Blonde Shampoo

  nga Lek 2,100.00

  Label.m Cool Blonde Shampoo Shampo për Flokë Bjonde te ftohtë Pëforcon thellësinë dhe shkëlqimin e ngjyrës duke i dhënë më shumë jetëgjatësi. Ofron...

  Detajet e plota
  nga Lek 2,100.00
 • Label.m Anti Frizz Lotion 50ml | Duo Cosmetics
  Label.m

  Anti Frizz Lotion 50ml

  Lek 1,900.00

  Label.m Anti Frizz Lotion Trajtim pa shplarje i cili kontrollon dhe ushqen për efekt afatgjate te drejtë dhe të mëndafshtë. Riparon flokët e dëmtu...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Label.m Anti Frizz Balm 150ml | Duo Cosmetics
  Label.m

  Anti Frizz Balm 150ml

  Lek 1,900.00

  Label.m Anti Frizz Balm Formule qe aktivizohet me nxehtësi, rezistente ndaj lagështisë per floke të trashë, të ashpër dhe të pa menaxhueshëm. Pers...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Label.m Anti Frizz Cream 150ml | Duo Cosmetics
  Label.m

  Anti Frizz Cream 150ml

  Lek 1,900.00

  Label.m Anti Frizz Cream Zbutje e menjëherëshme e flokut, rihidratim dhe riparim i çdo lloj floku. Forcon flokët, kundër shpupurisjes për flokë të...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Label.m Anti Frizz Mist 150ml | Duo Cosmetics
  Label.m

  Anti Frizz Mist 150ml

  Lek 1,900.00

  Label.m Anti Frizz Mist Spraj i imët hidratues, për krijimin e stilimeve të mëndafshta dhe për të lehtësuar menaxhimin e çdo lloje floku. Pa Sulfa...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Label.m Anti Frizz Mask | Duo Cosmetics
  Label.m

  Anti Frizz Mask

  nga Lek 2,200.00

  Label.m Anti Frizz Mask Maskë ultra-aktive, që aplikohet gjatë shplarjes me efekt zbutës të jashtëzakonshëm. Për rezultat që zgjat me shumë, pa sh...

  Detajet e plota
  nga Lek 2,200.00
 • Label.m Anti Frizz Conditioner | Duo Cosmetics
  Label.m

  Anti Frizz Conditioner

  nga Lek 2,100.00

  Label.m Anti Frizz Conditioner Balsam ushqyes dhe hidratues I cili lehtëson menaxhimin e flokëve, per flokë te mendafshte dhe pa Frizz. Pa Sulfat,...

  Detajet e plota
  nga Lek 2,100.00
 • Label.m Anti Frizz Shampoo 300ml | Duo Cosmetics
  Label.m

  Anti Frizz Shampoo 300ml

  nga Lek 2,100.00

  Label.m Anti Frizz Shampoo Shampo e lehtë, kontrolluese, ushqen dhe zbut duke reduktuar tendencën e dredhjes së flokëve per floke te butë dhe pa ...

  Detajet e plota
  nga Lek 2,100.00
 • Label.m Detangling Paddle Brush | Duo Cosmetics
  Label.m

  Detangling Paddle Brush

  Lek 1,800.00

  Labelm Detangling Paddle Brush Kreher Unik Multifunksional i Domosdoshem per Floke te Gjate. Dizenjuar per te lejuar qarkullimin e ajrit duke largu...

  Detajet e plota
  Lek 1,800.00
 • Label.m Boar Bristle Brush Extra Large 40mm | Duo Cosmetics
  Label.m

  Boar Bristle Brush Extra Large 40mm

  Lek 2,800.00

  Labelm Boar Bristle Brush Extra Large 40mm Furçat e flokeve Ultra-Luksoze nga Labelm. Sasi e shtuar e qimeve per nje kapje me te forte Perpunuar ...

  Detajet e plota
  Lek 2,800.00
 • Label.m Boar Bristle Brush Large 30mm | Duo Cosmetics
  Label.m

  Boar Bristle Brush Large 30mm

  Lek 2,700.00

  Labelm Boar Bristle Brush Large 30mm Furçat e flokeve Ultra-Luksoze nga Labelm. Sasi e shtuar e qimeve per nje kapje me te forte Perpunuar me dor...

  Detajet e plota
  Lek 2,700.00
 • Label.m Boar Bristle Brush Medium 20mm | Duo Cosmetics
  Label.m

  Boar Bristle Brush Medium 20mm

  Lek 2,700.00

  Labelm Boar Bristle Brush Medium 20mm Furçat e flokeve Ultra-Luksoze nga Labelm. Sasi e shtuar e qimeve per nje kapje me te forte Perpunuar me do...

  Detajet e plota
  Lek 2,700.00
 • Label.m Boar Bristle Brush Small 15mm | Duo Cosmetics
  Label.m

  Boar Bristle Brush Small 15mm

  Lek 2,400.00

  Labelm Boar Bristle Brush Small 15mm Furçat e flokeve Ultra-Luksoze nga Labelm. Sasi e shtuar e qimeve per nje kapje me te forte Perpunuar me dor...

  Detajet e plota
  Lek 2,400.00
 • Label.m Dry Volumising Paste | Duo Cosmetics
  Ska gjendje
  Label.m

  Dry Volumising Paste

  Lek 2,000.00

  Label.m Dry Volumising Paste Fashion Edition eshte linja e pare nga Label.m e cila konsolidon bashkepunimin me London Fashion Week dhe punen tone ...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00