Kalo tek permbajtja

Ultra Gliding Shave Oil

Lek 1,700.00
-

Me informo kur te vije

American Crew SSC Ultra Gliding Shave Oil 50ml
Pergatit lekuren para rrojes. Mund te perdoret para aplikimit te Shave Cream ose Shave Gel.

Zbut mjekren dhe pergatit lekuren per nje rruajtje te rehatshme dhe te thelle pa lene teprica vaji.
Formuluar me nje perzierje unike perberesish botanik e vajrash esencial dhe e pershtatshme per te gjitha llo jet e mjekrave.
Perdorimi: Perdoreni ne Moisturizing Shave Cream, Precision Shave Gel, ose Protective Shave Foam per te zbutur mjekren.
Perdoreni per mastrimin e qafes.
Aplikimi: Lagni fytyren me uje te vaket. Masazhoni vajin mbi mjeker.