Kalo tek permbajtja

Precision Shave Gel 150ml

Lek 1,650.00
-

Me informo kur te vije

American Crew SSC Precision Shave Gel 150ml
Xhel Transparent qe nuk thahet per nje rruajtje me te thelle. Qeteson lekuren dhe ndihmon ne parandalimin e irritimeve. Per lekure sensitive.
Xhel qe nuk ben shkume i dizenjuar per nje rruajtje preçize mbi mjeker me qime normale ose te holle. Mundeson nje rruajtje te shpjetje dhe te paster.
Perdorimi: Perdoreni per mjeker me qime normale ose te holle.
Aplikimi: Lagni fytyren me uje te vaket. Aplikoni nje shtrese te holle xheli mbi mjeker dhe rruajeni si gjithmone.