Kalo tek permbajtja

Shave Shaving Foam 300ml

Lek 1,650.00
-

Me informo kur te vije

American Crew SSC Shaving Foam 300ml
Shkume kremoze per nje rruajtje te thelle dhe komforte. Qeteson lekuren dhe ndihmon ne parandalimin e irritimeve.
Formule e trashe e dizenjuar per te mbrojtur lekuren gjate rrojes. Siguron nje rruajtje preçize dhe komforte. Hidraton lekuren me nje
ndjesi te bute dhe qetesuese. 
Perdorimi:
- E pershtatshme per nje rruajtje te thelle mbi çdo lloje mjekre.
- Perdoreni per te siguruar me shume hidratim mbi lekure normale ose te thate. 
Aplikimi:
Tundeni kanaçen para perdorimit. Aplikoni shkumen mbi lekure te lagur dhe vazhdoni me rruajtjen.