Kalo tek permbajtja

Moisturizing Shave Cream 150ml

Lek 1,650.00
-

Me informo kur te vije

American Crew SSC Moisturizing Shave Cream 150ml
Krem hidratues qe nuk than lekuren per nje rruajtje me te thelle. Zbut lekuren dhe ndihmon ne parandalimin e irritimeve.
Per lekure normale ose te thate.
Krem jo shkumues i cili krijon nje barriere mbrojtese mbi lekuren tuaj duke siguruar nje rreshkitje te briskut pa thare apo demtuar lekuren.
Perberesit zbutes sigurojne mbrojtjen dhe ushqimin e lekures e cila ka nevoje per me shume hidratim. Ideale per ata qe deshirojne te shohin
me saktesi zonen e rruajtur.
Perdorimi:
- Ideale per nje rruajtje me te thelle per mjeker me qime normale ose te ashper.
- Perdoreni per hidratim te larte mbi lekure normale ose te thate.
Aplikimi:
Lagni fytyren me uje te vaket. Mbullojeni mjekren me Shave Cream dhe rruajeni si gjithmone.