Kalo tek permbajtja

Shave Revitalizing Toner 150ml

Lek 2,000.00
-

Me informo kur te vije

American Crew SSC Revitalizing Toner 150ml
Qeteson irritimet e krijuara gjate rrojes. Tonifikon dhe rifreskon lekuren e sapo rruajtur.
Qeteson çdo irritim te krijuar nga rruajtja. Hidraton zonat e irrituara dhe mbyll poret duke krijuar nje freski dhe qetesi.
Perdorimi:
- Perdoreni menjehere pas rrojes.
Aplikimi:
- Masazhojeni mbi lekuren e sapo rruajtur.