Kalo tek permbajtja

Beard Balm

Lek 2,000.00

Me informo kur te vije

American Crew Beard Balm eshte nje krem i bute i cili kontrollon dhe ushqen mjekren per aplikime dhe stilime elastike. Rezultatet e perdorimit tregojne qe Beard Balm e mban mjekren nen kontroll, i jep shkelqim, dhe lehteson stilimin e saj.
Aplikojeni mbi mjeker te thare.
Per pastrimin dhe freskimin e mjekres ne levizje mund tju interesoje American Crew Beard Foam Cleanser.
Nese deshironi butesi dhe shkelqim mund te aplikoni American Crew Beard Serum.
Masa: 60g