Kalo tek permbajtja

Beard Foam Cleanser

Lek 1,900.00

Me informo kur te vije

American Crew Beard Foam Cleanser eshte nje shkume e thate 
e lehte e cila perthithet menjehere me benefite afatgjate, duke e lene
mjekren e paster dhe te çliruar nga mbetjet e perditshme. Rezultatet 
tregojne qe Beard Foam Cleanser mban nje arome te freskie, e lehte 
per tu aplikuar, largon papastertite duke e lene mjekren e bute, te 
hidratuar dhe me pamje te shendetshme deri ne 8 ore.
Aplikoni 1 ose 2 pompa mbi dore dhe shperndajeni mbi mjeker duke
u nisur nga rrenjet. Lereni te thahet pa shplarje.
Per te stiluar mjekren ju rekomandojme American Crew Beard Balm.
Masa: 70ml