Kalo tek permbajtja
Transport falas per blerjet mbi 1700L!
Transport falas per blerjet mbi 1700L!

Beard Serum 50ml

Lek 2,000.00

Me informo kur te vije

American Crew Beard Serum 50ml
Kombinimi i vajrave Cipero, Linen dhe Argan e mbajne mjekren
te hidratuar, me shkelqim dhe te bute.
Serumi ushqyes i mjekres perthithet menjehere, pa renduar mjekren
dhe pa lene teprica te padeshiruara.
Benefitet:
Ushqen mjekren
Mban mjekren e bute, me shkelqim dhe te lemueshme
Formule e lehte, perthithet menjehere