Kalo tek permbajtja

Precision Blend Brown

Ska gjendje
Lek 2,000.00
-

Me informo kur te vije

Boja profesionale pa amoniak per mbulimin e thinjave krijuar posacerisht per Meshkuj nga American Crew.

Zgjidhni njeren nga 4 nuancat qe i pershtatet me shume flokut tuaj, per nje mbulim natyral dhe gradual.

Secila pako permban 3 tubeta nga 50ml.

Aplikimi

  • Perzierja  1+1.
  • Nese hidhni 50ml boje duhet te hidhni edhe 50ml nga Aktivizuesi i saj.
  • Lereni te veproje per 5 minuta
  • Shperlajeni mire.

Per nje efekt me afatgjate ju rekomandojme qe te perdorni shampon e saj American Crew Precision Blen Shampoo.