Kalo tek permbajtja

Moustache Wax

Lek 1,700.00

Me informo kur te vije

American Crew Moustache Wax ofron stilim me kontroll te larte per mjeker mesatare ose te gjate. Ky wax mjekre me force te larte stiluese, zbut, ushqen dhe mban nen kontroll qimet e mjekres per nje pamje te rafinuar. Formule e cila aplikohet me lehtesi, thjesht ferkoni nje sasi te vogel midis gishtave dhe aplikojeni mbi mustaqe ose mjeker duke i dhene formen e deshiruar.
Benefitet
  • Siguron kontroll afatgjate
  • Me force te larte
  • Arome e lehte
  • Me perberes hidratues
Perdorimi
Hiqni nje sasi te vogel nga kapaku dhe ferkojeni midis gishtave per ta ngrohur produktin. Aplikojeni duke krijuar formen e deshiruar.