Kalo tek permbajtja

Fiber Grooming Foam

Lek 2,000.00
-

Me informo kur te vije

American Crew Fiber Grooming Foam

Shkume stiluese e lehte dhe fibroze e cila volume afatgjate dhe te menaxhueshem gjate gjithe dites, me kontroll mesatare dhe shkelqim natyral. E pershtatshme per floke mesatare ose te gjate.

Benefitet

Siguron volum te menaxhueshem, kontroll mesatare afatgjate, mbrojtje ndaj nxehtesise, dhe perfundim natyral. Shton strukture dhe trashesine e flokut.

Perdorimi

Shkundeni mire para perdorimit. Aplikoni nje sasi te vogel me floke te njome. Lereni te thahet ne menyre natyrale ose stiloni me tharese. Mund te aplikohet mbi floke thare ose te lagur.