Kalo tek permbajtja

Pasta Stiluese Crew

 • American Crew Matte Clay | Duo Cosmetics
  American Crew

  Matte Clay

  Lek 1,900.00

  American Crew Matte Clay Kontroll te Larte, Pa shkleqim Clay e cila krijon stilime flokesh me teksture dhe kotroll te larte qe zgjat. E pershtatsh...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • American Crew Cream Pomade | Duo Cosmetics
  American Crew

  Cream Pomade

  Lek 1,900.00

  American Crew Cream Pomade jep kontroll mesatare me shkelqim te ulet. Pomade kremoze e pasur me hidratues e cila krijon nje pamje natyrale por me ...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • American Crew Heavy Hold Pomade | Duo Cosmetics
  American Crew

  Heavy Hold Pomade

  Lek 1,900.00

  American Crew Heavy Hold Pomade Pasta stiluese me e re nga American Crew me baze uji, Kontroll Maksimal, Shkelqm i larte. Lahet menjerehere pa nevo...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • American Crew Forming Cream | Duo Cosmetics
  American Crew

  Forming Cream

  Lek 1,600.00

  American Crew Forming Cream Pasta stiluese American Crew per meshkuj. Krijon kontroll mesatare dhe shkelqim natyral. Nje nga produktet me te prefer...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Grooming Cream | Duo Cosmetics
  American Crew

  Grooming Cream

  Lek 1,600.00

  American Crew Grooming Cream Kontroll, precizion dhe shkelqim per stilin e flokeve tuaj. American Crew Grooming Cream kontrollon edhe floket me te ...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Molding Clay | Duo Cosmetics
  American Crew

  Molding Clay

  Lek 1,600.00

  American Crew Molding Clay Molding Clay ofron kontroll i cili i reziston lageshtires apo djersitjes gjate aktiviteteve te ndryshme sportive.

  Lek 1,600.00
 • American Crew Defining Paste | Duo Cosmetics
  American Crew

  Defining Paste

  Lek 1,600.00

  American Crew Defining Paste Per me shume teksture dhe definicion. Dylli i bletes jep nje pamje natyrale, kontroll elastik per floke me gjatesi te ...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Pomade | Duo Cosmetics
  American Crew

  Pomade

  Lek 1,600.00

  American Crew Pomade Paste stiluese per floket American Crew Pomade per kontroll te ulet dhe shkelqim te larte.

  Lek 1,600.00
 • American Crew Fiber | Duo Cosmetics
  American Crew

  Fiber

  Lek 1,600.00

  American Crew Fiber Pasta stiluese per floket American Crew Fiber, jep kontroll te larte por pa shkelqim. Aplikojeni mbi floke te thare plo...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00