Kalo tek permbajtja

Defining Paste

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

American Crew Defining Paste
Per me shume teksture dhe definicion. Dylli i bletes jep nje pamje natyrale, kontroll elastik per floke me gjatesi te ndryshme. Perberja e dyllit e ben ate te lehte per tu aplikuar dhe siguron nje perfundim mat (pa shkelqim). Defining Paste eshte e perafert me Fiber ne teksture dhe efekt por me e lehte per tu aplikuar dhe shperndare mbi floke. Gjithashtu mund te perdoret edhe mbi floke me gjatesi mbi 5cm. Per kontroll mesatare dhe pa shkelqim.

Benefitet
  • Lanolin: Nje zbutes i pasur me perberes hidratues.
  • Beeswax: Siguron aplikim te lehte.
  • Glycerin: I jep flokeve trashesi dhe pamje te plote.
Perdorimi
Shpernajeni midis duarve dhe aplikojeni ne menyre te barabarte mbi floke te njome ose te thare plotesisht.