Kalo tek permbajtja

Boost Powder

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

American Crew Boost Powder

Krijoni volume dhe kontroll me pudren e flokeve nga American Crew. Baze perfekte per stilime te fryera ose ekstreme. Aplikojeni vetem mbi floke te thare.