Kalo tek permbajtja

Matte Clay

Lek 1,900.00
-

Me informo kur te vije

American Crew Matte Clay

Kontroll te Larte, Pa shkleqim

Clay e cila krijon stilime flokesh me teksture dhe kotroll te larte qe zgjat.

E pershtatshme per floke mesatare ose te gjate.

Aplikojeni mbi floke thare dhe stiloni sipas deshires.

Lahet me shume lehtesi dhe nuk i le floket me yndyre.