Transport falas per blerjet mbi 1700!

Dergesa ne Shqiperi & Kosove

Distributor i autorizuar per Shqiperine & Kosoven

E Re
REANIMATE

REANIMATE

Morgan Taylor
Lek 1,000.00
REANIMATE, LACQUER THINNER- Hollues Llaku Cfare eshte? Hollues llaku. Pse ju nevojitet? Rifreskon llakun ne çast vetem me 1 ose 2 pika! Formuluar per te punuar me llak Morgan Taylor pa kompromentuar shkelqimin. Kur perdoret? Heqje Zgjatim
Nen total: Lek 1,000.00
Ruaj Hiq

REANIMATE, LACQUER THINNER- Hollues Llaku

Cfare eshte?

Hollues llaku.

Pse ju nevojitet?

Rifreskon llakun ne çast vetem me 1 ose 2 pika!

Formuluar per te punuar me llak Morgan Taylor pa kompromentuar shkelqimin.

Kur perdoret?

  • Heqje
  • Zgjatim

PAGESAT

Pagesat behen me para ne dore pasi merrni porosine dhe nuk nevojitet karte krediti.

TRANSPORTI

Porosia ju vjen ne adrese me posten e percaktuar nga kompania jone.

Shqiperi - Tirane

Porosite brenda Tiranes pergatiten dhe nisen çdo dite nga e Hena ne te Shtune, orari 10:00 me 15:00. Nese dergoni porosi pas ores 15:00, ajo mund te shtyhet per diten tjeter.

Shqiperi - Rrethe

Bejme dergesa ne çdo vend te Shqiperise. Porosia vonon 2 deri ne 3 dite pune.

Kosove

Dergesat per ne Kosove vonojne 5 deri ne 6 dite pune.