Kalo tek permbajtja

ProYou Color Maker 12.0S

Lek 1,100.00
-

Me informo kur te vije

The Color Maker - 12.0s  Nuance Super Bjonde
BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE!
Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale kesaj boje permanente profesionale. 
Super rreshqitese dhe me teksture te pasur per nje ngjyre me te lehte ne aplikim.
E le flokun te mendafshte dhe me nje super shkelqim .
 • Rezultate ngjyrash profesionale dhe te besueshme
 • Ajo qe shihni do te realizoni
 • Ngjyre floku me rezolucion te larte
 • 100% mbulim thinje
 • Ngjyre uniforme
 • Shkelqim fantastik
 • Rezultate kohezgjatese
 • 69 nuanca
 • Rezutate te pafundme me pak nuanca
 • Te pasura me aloe vera
 • Dyfishi i sherbimeve ne nje tubet boje.
  APLIKIMI & PERZIERJA Masat e perzierjes dhe koha e zhvillimit

  Raporti i perzierjes

  • 30g Tubet + 90g Oksikrem
  • 1:3

  Oksikremi i perdorur

  • 30 Vol 9% - çelje 4 Tone
  • 40 Vol 12% - çelje 5 Tone

  Koha e zhvillimit

  • Gjatesite dhe Majat - 20 minuta
  • Zona e Rrenjes - 45 minuta
  • Per mbulim te plote te thinjave - 45 minuta

  Rekomandohet perdorimi i peshores per çdo aplikim.