Transport falas per blerjet mbi 1700!

Dergesa ne Shqiperi & Kosove

Distributor i autorizuar per Shqiperine & Kosoven

E Re
NEED FOR SPEED

NEED FOR SPEED

Morgan Taylor
Lek 1,000.00
NEED FOR SPEED- top coat (shkelqyes) qe thahet shpejt Duhet ta pranojme. Te gjithe jemi ne nxitim. Kjo eshte arsyeja pse top coat-i yne super i shpejte ka kaluar te gjitha pritshmerite si me mbulimin po ashtu dhe me shkelqimin. Dhe ka akoma me shume, nje perfundim i persosur per te...
Nen total: Lek 1,000.00
Ruaj Hiq

NEED FOR SPEED- top coat (shkelqyes) qe thahet shpejt

Duhet ta pranojme. Te gjithe jemi ne nxitim. Kjo eshte arsyeja pse top coat-i yne super i shpejte ka kaluar te gjitha pritshmerite si me mbulimin po ashtu dhe me shkelqimin. Dhe ka akoma me shume, nje perfundim i persosur per te gjitha llojet e thonjve.

PAGESAT

Pagesat behen me para ne dore pasi merrni porosine dhe nuk nevojitet karte krediti.

TRANSPORTI

Porosia ju vjen ne adrese me posten e percaktuar nga kompania jone.

Shqiperi - Tirane

Porosite brenda Tiranes pergatiten dhe nisen çdo dite nga e Hena ne te Shtune, orari 10:00 me 15:00. Nese dergoni porosi pas ores 15:00, ajo mund te shtyhet per diten tjeter.

Shqiperi - Rrethe

Bejme dergesa ne çdo vend te Shqiperise. Porosia vonon 2 deri ne 3 dite pune.

Kosove

Dergesat per ne Kosove vonojne 5 deri ne 6 dite pune.