Transport falas per blerjet mbi 1700!

Dergesa ne Shqiperi & Kosove

Distributor i autorizuar per Shqiperine & Kosoven

American Crew Firm Hold Styling Gel | Duo Cosmetics

FIRM HOLD STYLING GEL

American Crew
Lek 800.00
American Crew Firm Hold Styling Gel Xhel stilues flokesh per meshkuj te cilet preferojne stilime me kontroll te larte dhe shkelqim natyral. Aplikojeni mbi floke te njome per me shume shkelqim ose te thare per shkelqim me te ulet. Gjithashtu mund te aplikohet si baze stiluese per stilime pompador.
Nen total: Lek 800.00
Ruaj Hiq

American Crew Firm Hold Styling Gel

Xhel stilues flokesh per meshkuj te cilet preferojne stilime me kontroll te larte dhe shkelqim natyral. Aplikojeni mbi floke te njome per me shume shkelqim ose te thare per shkelqim me te ulet. Gjithashtu mund te aplikohet si baze stiluese per stilime pompador.

PAGESAT

Pagesat behen me para ne dore pasi merrni porosine dhe nuk nevojitet karte krediti.

TRANSPORTI

Porosia ju vjen ne adrese me posten e percaktuar nga kompania jone.

Shqiperi - Tirane

Porosite brenda Tiranes pergatiten dhe nisen çdo dite nga e Hena ne te Shtune, orari 10:00 me 15:00. Nese dergoni porosi pas ores 15:00, ajo mund te shtyhet per diten tjeter.

Shqiperi - Rrethe

Bejme dergesa ne çdo vend te Shqiperise. Porosia vonon 2 deri ne 3 dite pune.

Kosove

Dergesat per ne Kosove vonojne 5 deri ne 6 dite pune.