Kalo tek permbajtja

Firm Hold Styling Gel

Lek 800.00
-

Me informo kur te vije

American Crew Firm Hold Styling Gel

Xhel stilues flokesh per meshkuj te cilet preferojne stilime me kontroll te larte dhe shkelqim natyral. Aplikojeni mbi floke te njome per me shume shkelqim ose te thare per shkelqim me te ulet. Gjithashtu mund te aplikohet si baze stiluese per stilime pompador.