Kalo tek permbajtja

PROYOU THE LIFTER BLEACH 50g

Lek 500.00

Me informo kur te vije

 Dekolorues Profesional me force te larte çelje-nga Revlon Professional.

Formulë e fuqishme me një përzierje kremoze për të siguruar floke te mrekullueshem dhe celje maksimale. Arrini rezultate të menjëhershme dhe afatgjata, falë  LIFT INSTA SYSTEM. Neutralizon tonet e padëshiruara te bjondes, rezultate të njetrajtshme.  

  • Celje maksimale. Ideale për bazat e errëta.  
  • Cel deri në 8 nivele me tonifikim optimal (efekt anti-yellow).  
  • Përziejeni me OKSIDANTIN PROYOU PEROXIDE (1: 2).  
  • Për të gjitha teknikat e para-zbardhimit

 MIKSIMI 

1 sasi Dekolorant+2 sasi Oksidant  PEROXIDE 

Sasia e Oksidantit PEROXIDE dhe koha e përpunimit duhet të bazohet në nivelin e zbardhjes që dëshironi. 

-Koha maksimale e procesit: 45 minuta.  
-Kontrolli me sy i procesit te zbardhjes çdo 5 minuta. 

-Mos përzieni më shumë se 20 Vol. (6%) për para-zbardhim. 
 
SHENIM: Sasia e përzierjes mund të ndryshohet në varësi të teknikës së aplikimit dhe rezultatit në 1:1 dhe 1: 3.  
 
1:1 Texture e dendur, fuqi dekoloruese pak më e lartë. 
1:3 Texture më e lëngshme, fuqi  dekoloruese më e ulët. 

Nje pakete permban 50g puder dekoloruese.