Kalo tek permbajtja

Wahl Brushless 2-Speed Clipper

Lek 24,000.00
-

Me informo kur te vije

Wahl Brushless 2-Speed Professional Clipper
Makina qethese Amercian Crew Wahl eshte makina e perzgjedhur profesionale me 2 shpejtesi per te gjitha metodat Menswork dhe Master of Men’s grooming. Dy shpejtesite ofrojne perdorim optimal per situata specifike. Perdorni shpejtesine e ulet per shumicen e metodave te punes - kjo ju mundeson qe te punoni me nje hap te qendrueshem, per nje qethje te paster dhe te sakte. Perdorni shpejtesine e larte mbi floke te dendur dhe me te veshtire per tu prere. Makina American Crew Wahl ka nje kabull me gjatesi prej 3.6m ndryshe nga makinat e tjera me vetem 2.7m gajtesi. Gjatesia ekstra ju mundeson qe te punoni me lirshmeri nga te dyja anet e kokes. Kokat prerese jane te ndryshueshme dhe mund ti vijne ne forma dhe gjatesi te ndryshme.
 
Keshille
  • Avantazhi i makines me motor eshte se ju mund te prisni floket me saktesi edhe kur jane te lagur. Floket e lagur jane me te perqendruar duke mundesuar nje qethje me precize.
Permban
  • Makinen Profesionale
  • Kokat prerëse #1 (3/32" 2.4mm) dhe #000 (1/50" 0.5mm)
  • Furçen pastruese
  • Vaj
  • Manuali i perdorimit