Kalo tek permbajtja

Uniq One Lotus Treatment

Lek 1,700.00
-

Me informo kur te vije

Uniq One Lotus Spray Mask - 150ml
Te gjitha benefitet e maskes origjinale Uniq One me aromen e Lules se Lotusit.
Efekti
Floke te rigjeneruar, te hidratuar, te menaxhueshem dhe plot shkelqim.
Rekomandohet per
Maska Uniq One eshte per ato femra te cilat kane floke:
TE ASHPER - ME KACURRELA - TE VESHTIRE NE KREHJE - TE DEKOLORUAR - TE LYER - TE ELEKTRIZUAR - TE DEMTUAR - DELIKATE.
Perdorimi
1 - Lajini floket me shampo si çdo here tjeter
2 - Thajini me peshqir
3 - Aplikoni direkt mbi floke nese jane te lagur, ose mbi palmen e dores nese jane te thare
4 - Krihini dhe stilojini sipas deshires.
Mbi floke te lagur aplikoni (10 -15 floket te gjate)  ( 7 - 2 floke mesatare) ( 6 - 8 floke te shkurter)
Mbi floke te thare aplikoni ( 4 - 6 floke te gjate) ( 3 - 5 floke mesatare) ( 2 - 3 floke te shkurter)
Aplikojeni gjithmone pasi te lani floket per efekt me intensiv, ose mbi floke te thare per butesi dhe shkelqim.
Ku mund ta gjeni
Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert qe mban produktet Uniq One