Kalo tek permbajtja

Uniq One Foam Treatment

Lek 1,700.00
-

Me informo kur te vije

Maska superiore pa shplarje e dizenjuar specifikisht per femra me floke te holle.
Nje fomule inovative me teksture te lehte shkume synuar per femra me floke te holle te cilat kerkojne te gjitha benefitet e maskes por pa renduar floket. Pas perdorimit floket ndjehen te trashe, plot volum dhe me pamje te shendetshme.
Aplikim i Lehte
Mbi floke te thare me peshqir:
1. Tundeni mire dhe aplikojeni mbi dore.
2. Shperndajeni midis duarve dhe aplikojeni mbi gjatesite dhe majat e flokeve.
3. Pa shplarje.
Tekstura e saj e lehte perthithet menjehere nga floket.
E pershtatshme edhe per floke shume te holle dhe te dobet.