Kalo tek permbajtja

Uniq One Duo Pack Mask & Spray

Çmimi origjinal Lek 3,900.00
Çmimi aktual Lek 2,500.00
-

Me informo kur te vije

Seti Promocional Uniq One i cili permban Masken Intensive dhe Spraj.

Superior Mask 300ml: aplikohet nje here ne jave mbi floke te lare per 3-5 minuta per nje trajtim dhe rigjenerim intensiv. Me shplarje.

Spray Tretment 150ml: aplikohet cdo dite mbi floke te lare dhe te thare me peshqir per trajtim, lehtesim te krehjes, mbrojtje ndaj thareses dhe pjastres. Gjithashtu mund te aplikohet mbi floke te thare per shkelqim dhe butesi. Pa shplarje