Kalo tek permbajtja

Uniq One Dry Shampoo

Lek 1,700.00
-

Me informo kur te vije

Uniq One Dry Shampoo
Uniq One DRY SHAMPOO perthith yndyrnat e teperta te cilat i rendojne floket
duke i ngjeshur pas kokes. Por ka edhe risi te tjera: fale formules se saj,
Uniq One jo vetem pastron dhe rigjalleron floket, ajo shton volum dhe teksture,
nderkohe qe jep nje arome freskie dhe nje pamje natyrale
10 BENEFITE REALE NE VETEM NJE PRODUKT:
1. PASTRON PA UJE
2. RIFRESKON
3. PERTHITH YNDYRNAT E TEPERTA
4. NDIHMON NE MBROJTJEN E NGJYREN
5. JEP NJE AROME FRESKIE
6. NUK LE TEPRICA
7. RUAN STILIMIN TUAJ PER KOHE ME TE GJATE
8. E LEHTE NE PERDORIM: SPERKAT, DHE KRIHNI FLOKET
9. SHTON VOLUMIN
10. PERFUNDIM NATYRAL
REZULTATI
Floke me pamje te fresket dhe ndjesi te paster midis larjeve,
plot volum dhe teksture.
IDEALE PER
Ruajtjen e stilimit per kohe te gjate, nderkohe qe floket duken te paster
dhe me arome te fresket midis larjeve.
APLIKOHET LEHTE
1 Tundeni Kanaçen.
2 Sperkatni 10-15 cm mbi floke te thare.
3 Lereni te thahet, dhe krihni tepricat ose largojini me gishta.
KESHILLE
Per floke te bute dhe me shkelqim aplikoni Uniq ONE Hair Spray
mbi gjatesite e flokut.
  • Sperkateni mbi palmen e dores
  • Shperndajeni midis duarve dhe aplikojeni mbi gjatesite dhe majat.
  • Perfundoni me produktin stilues te preferuar
AROMA
Formuluar me nje arome te fresket dhe
moderne, UniqONETM DRY SHAMPOO
i le floket tuaj me nje arome te lehte.
Format: 75ml dhe 300ml