Kalo tek permbajtja

Style Masters Volume Elevator Spray

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

Style Masters Volume Elevator Spray

Volum dhe kontroll nga rrenjet: Shkume voluminoze,per stilime te cilat duhet te ngrihen qe nga rrenjet. Ju mund ta perdorni vecanerisht ne floket e holle dhe te dobet.
Perdorni ELEVATOR 360º ne cdo pozicion me ane te aplikatorit preciz. Volum maksimal dhe kontroll te larte pa penguar ne procesin e krehjes.
Kontrolli : I Larte 
Pamja : Natyral