Kalo tek permbajtja

Style Masters Photo Finisher Mousse

Ska gjendje
Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

STYLING MUSSE PHOTO FINISHER

Shkume e forte: Jep kontroll te forte dhe afatgjate. Tundeni shishen, mbajeni me koke poshte, dhe hidhni nje sasi te vogel mbi dore. Shpernadajeni mbi floke te njome. Thajini floket ne menyre natyrale
ose me tharese. Do te vini re se si ajo fikson stilimin, dhe forcon flokun. Nuk le teprica.
Kontroll: I Larte
Pamje :Natyral