Kalo tek permbajtja

Style Masters Shine Spray

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

Style Masters Glamourama Shine Spray

Kontroll natyral dhe shkelqim:Keni krijuar stilimin dhe deshironi te perfundoni me nje shkelqim mahnites?Ky eshte produkti juaj: nje spraj ultra - i lehte, anti-frizz per te gjithe llojet e flokeve, i cili jep nje shkelqim te mahnitshem. Aplikojeni duke mbajtur nje distance prej 30 cm mbi koke.

Kontroll: I Ulet
Pamje : Me Shkelqim