Kalo tek permbajtja
Transport falas per blerjet mbi 1700L!
Transport falas per blerjet mbi 1700L!

Style Masters Creator Defining Gel

Lek 1,600.00

Me informo kur te vije

Style Masters Creator Defining Gel

Kontroll dhe shkelqim:Nje formule e re e cila formon floket e njome apo te thare, duke krijuar nje stilim te sakte, dhe me shkelqim.
Floket do te duken me te trashe dhe te definuar. Nuk le teprica.
Kontroll: Mesatare
Pamje : Me Shkelqim