Kalo tek permbajtja

Snapshot Volume Boost

nga Label.m
Lek 600.00
-

Me informo kur te vije

Label.m Snapshot Volume Boost
Krijoni floke me volum dhe trashesi per kohe te gjate mbi çdo lloje floku. Shton volumin e flokeve, duke i dhene nje pamje te plote dhe  joshese nderkohe qe redukton frizz dhe çrregullimin e flokeve. Floket mendafshte dhe te plote.

Shqetesimet
 • Floke te holle
 • Te rralluar
 • Te ngjeshur
 • Pa strukture
Rezultatet e menjehershme
 • Volum i dukshem
 • Hindraton dhe ushqen
 • Shkelqim natyral
 • Redukton elektrizimin dhe çrregullimin e flokeve
Perdorimi:
 1. Lajini floket si çdo here tjeter me shampo label.m
 2. Aplikoni Snapshot dhe shperndajeni ne te gjithe gjatesine e flokut
 3. Mund te perdoret si boost i shpejte per 5 minuta ose 10 minuta super boost
 4. Shplajeni dhe stiloni floket sipas deshires
Te mos aplikohet me shume se nje here ne jave
Keshilla:
 • Krihini floket mire perpara procesit te shplarjes
 • Konsistenca e saj eshte me e lenget se te tjerat prandaj beni kujdes kur ta thyeni per aplikim
Perbersit Aktiv
Volumins
Perberesi aktiv ‘volumins’ krijuar nga copolymer i proteines se hidrolizuar se tersheres dhe monomer kationik
Proteina e hidrolizuar e tersheres eshte formues i shkelqyer filmi izolues, duke shtuar shkelqimin natyral te flokeve.
Ky perberes i fuqishem shton volumin e flokeve duke formuar nje shterese filmi rreth fibrave, per nje pamje te plote dhe jo te çrregullt . Krijon volum afatgjate dhe shton trashesine e flokeve te holle ose te rralluar.

Pa Sulfate, Kripera apo Paraben, Gluten, Propylene Glycol. 
E pershtatshme per Vegan.