Kalo tek permbajtja
Transport falas per blerjet mbi 1700L!
Transport falas per blerjet mbi 1700L!

Snapshot Colour Revive

nga Label.m
Lek 600.00

Me informo kur te vije

Label.m Snapshot Colour Revive
Nje shot force per te ndihmuar ne kohezgjatjen e shkelqimit, intensitetit te ngjyres dhe lemueshmerise nderkohe qe permireson volumin, duke shtuar trashesine e shtylles se flokut. Krijuaj posaçerisht per te parandaluar zbehjen flokeve te lyer duke mbrojtur ndaj faktoreve agresive te jashtem.

Shqetesimet
 • Floke te lyer
 • Te trajtuar kimikisht
 • Zbehje ngjyre
 • Pa jete
Rezultatet e menjehershme
 • Intensifikon ngjyren
 • Floket marrin pamje te shendritshme
 • Zgjat efektin e lyerjes dhe permireson shkelqimin
 • Izolon pigmentet e bojes per intensitet afatgjate
Perdorimi:
 1. Lajini floket si çdo here tjeter ( nese aplikohet pas bojes, trajtimi duhet te aplokohet pas procesit te lyerjes)
 2. Aplikoni Snapshot dhe shperndajeni ne te gjithe gjatesine e flokut me kreher, lereni te veproje per 10 minuta.
 3. Shplajeni dhe stiloni floket sipas deshires
Te mos aplikohet me shume se nje here ne jave
Keshilla:
 • Krihini floket mire perpara procesit te shplarjes
 • Ky snapshot eshte i pershtatshem per mirembajtjen e ngjyres midis lyerjeve te floku.
 • Mund te perdoret edhe mbi floke natyral per per me shume shkelqim dhe shendritshmeri
Perbersit Aktiv
AC Colourplex
Mbron floket per te parandaluar zbehjen e flokeve te lyer apo trajtuar kimikisht, duke permiresuar menaxhimin e tyre dhe duke shtuar shkelqim.

AC Colourplex eshte nje molekule multi-funksionale e perftuar nga nga bime e cila:
Mbron dhe parandalon zbehjen e ngjyres ne floke natyral apo te lyer, permireson menaxhimin e flokut dhe shton trashesine duke krijuar nje pamje te plote dhe te shendetshme.

Pa Sulfate, Kripera apo Paraben, Gluten, Propylene Glycol. 
E pershtatshme per Vegan.