Kalo tek permbajtja

PROYOU THE FIXER SHIELD

Lek 1,400.00

Me informo kur te vije

PROYOU THE FIXER SHIELD - Spraj mbrojtes ndaj pjastres dhe thareses nga Revlon Professional.
Floket e deshperuar mund te mbrohen!
Formula jone INSTALAST SHIELDING ofron nje barriere mbrojtese ndaj lageshtise dhe nxehtesise deri ne 230ºC.
Aplikojeni  flokë  lagur ose  thatë nga rreth 30 cm largesi për  rritur mbrojtjen.
250ml