Kalo tek permbajtja

Nutri Color Peach 004 100ml

Lek 1,300.00

Me informo kur te vije

Nutri Color Cream Peach 004
Karakteristikat teknike: 
 • Ngyre e menjehereshme dizenjuar per te krijuar nuanca fantazie ne floke te dekoloruar me pare.
 • Game ngjyrash per 2 qellime :
 1. Per te krijuar ngjyra 
 2. Per te rigjalleruar ngjyren 
 • P H (4.5 -5 ) mbrojne flokun dhe skalpin.
 • Pa perberje amoniaku apo peroksidesh.
 • Koncentrat pigmentesh.
 • E pasur me agjente kozmetik.
 • Shume shkelqim.
 • Ka te njejtat benefite si Nutri Color krem.
Instruksione :
Krijoni Ngjyre 
 1. Dekoloroni floket ne te bardhe .
 2. Aplikoni N.C Fondat ne floke te lagur ( kur aplikohet ne floke te thate rezultati mund te jete me intensiv nga sesa toni i deshiruar)
 3. Koha e ekspozimit :15 min .
 4. Shperlajini dhe stilojini .
Rekomandohet te perdoret produkt i bollshem ne zonen qe do te ngjyroset.
Heqja:
 • Ngjyra mund te hiqet profesionalisht ne sallon me Revlon Professional Color Remover ose ne shtepi me disa larje me uje te ngrohte the shampo te forte per pastrim ne thellesi.
Perforcimi i ngjyres:
 1. Aplikim ne floke te lagur.
 2. Koha e ekspozimit 3 min.
 3. Shperlajini dhe stilojni.
Perzjerja e rekomanduar per te arritur ngjyrat pastel :
1 ml Nutri Color krem Fondant + 5 ml White Nutri Color krem Fondant
Shenim: Nutri Color krem Fondant mund te perdoret dhe me Nutri Color krem.
Gama e ngjyrave :
E bardhe 
004 Pjeshke 
005 Roze 
002 Livando 
009 Turkeze 
Tabela tregon te gjitha ngjyrat e Revlon Professional qe mund te perforcohen me gamen e re.
Nutri Color krem
Revlon Professional
004 Pjeshke 
55.64 - 66.64 - 7.45
005 Roze
66.66 - 55.60 - 66.60 - 4.65 - 5.65 - 6.65
002 Livando 
1 - 2.10 - 3
009 Turkeze 
3.20 - 4.20 - 5.20