Kalo tek permbajtja

45 Days Shampoo Radiant Darks

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

Revlon Professional 45 Days Shampoo Radiant Darks

Shampo hidratuese per floke te erret te shkelqyeshem.
E pershtatshme per floke kafe te erret deri tek tonet e zeza  ,nuancat ideale nga 1 te 4  .
Satisfaksion per plote 45 dite ! Ne 1 aplikim kurseni ne kohe dhe ne para ...
Ngjyre vibrante per nje kohe me te gjate , fale depozitimit gradual  te pigmenteve ne fibrat e flokeve.
Te gjitha benefitet e shampos hidratuese se bashku me nje mbrojtje dhe jetegjatesi te ngjyres se flokeve.
Nuk ka nevoje te perdorni doreza gjate aplikimit, nuk le njolla. 
MBROJTJE E NGJYRES | SHUME SHKELQIM | FILTRA UV | ANTIOKSIDANT | MBROJTE TERMIKE |PA SULFAT.